Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam gyros, a z ryżem, frytkami lub nawet z ziemniakami puree i odpowiednią surówką z kapusty białej jest idealnym daniem na każdą okazję, czy to obiad, spotkanie lub czas świąteczny.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Mięso kroimy w 5 mm paski, dodajemy wszystkie składniki, mieszamy i wstawiamy do lodowki na 2 godziny. Nastepnie przekładamy na patelnię i smażymy do kruchości i miękkości mięsa.