Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie kotleciki z dodatkiem warzyw, sok wydobywający się z pora dodaje wyrazistego smaku potrawy.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16699
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5406
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16699
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5406
Składniki
1. Fileta kroimy w drobną kostkę, przekładamy do miski jak również pozostałe poniżej składniki.
2. Pora również drobno kroimy dodajemy do mięsa.
3. Z papryki usuwamy gniazdo kroimy w kostkę.
4. Pieczarki także kroimy w kostkę.
5. Wbijamy jajka , doprawiamy pieprzem oraz solą
6. Wsypujemy mąki.
7. Dokładnie wszystko razem mieszamy.
8. Nakład dużą łyżką na rozgrzany olej i smażymy z obu stron.
9. Kotlety gotowe. 10. Smacznego