Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19770
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 452
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 411
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6799
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242288
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19770
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 452
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 411
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6799
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242288
Składniki
Wszystkie składniki (bez ryby rzecz jasna) miksujemy w blenderze na jednolitą masę, połową tej masy smarujemy oprawioną rybę na zewnątrz i w środku i odstawiamy na kilka godzin żeby nabrała smaku.
Tuż przed pieczeniem smarujemy ryby resztą marynaty i pieczemy w piekarniku w temp. ok.180 st . Czas pieczenia zależy od wielkości ryby ( u mnie 25 min).Dobrze jest w środku pieczenia zewnętrzną część ryby przesmarować oliwą żeby czosnek się nie spalił.
Smacznego