Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22425
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 215
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22425
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 215
Składniki
Wszystkie składniki (bez ryby rzecz jasna) miksujemy w blenderze na jednolitą masę, połową tej masy smarujemy oprawioną rybę na zewnątrz i w środku i odstawiamy na kilka godzin żeby nabrała smaku.
Tuż przed pieczeniem smarujemy ryby resztą marynaty i pieczemy w piekarniku w temp. ok.180 st . Czas pieczenia zależy od wielkości ryby ( u mnie 25 min).Dobrze jest w środku pieczenia zewnętrzną część ryby przesmarować oliwą żeby czosnek się nie spalił.
Smacznego