Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 393
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 247
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9309
Dzień dobry dziś do zaproponowania mam dla was przepyszną szynkę na kanapki,...
Odsłon: 393
Burrito to pyszna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Idealna, kiedy brak...
Odsłon: 247
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 9309
Składniki
Wszystkie składniki (bez ryby rzecz jasna) miksujemy w blenderze na jednolitą masę, połową tej masy smarujemy oprawioną rybę na zewnątrz i w środku i odstawiamy na kilka godzin żeby nabrała smaku.
Tuż przed pieczeniem smarujemy ryby resztą marynaty i pieczemy w piekarniku w temp. ok.180 st . Czas pieczenia zależy od wielkości ryby ( u mnie 25 min).Dobrze jest w środku pieczenia zewnętrzną część ryby przesmarować oliwą żeby czosnek się nie spalił.
Smacznego