Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 96
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 4014
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 563
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 96
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 4014
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 563
Składniki
Wszystkie składniki (bez ryby rzecz jasna) miksujemy w blenderze na jednolitą masę, połową tej masy smarujemy oprawioną rybę na zewnątrz i w środku i odstawiamy na kilka godzin żeby nabrała smaku.
Tuż przed pieczeniem smarujemy ryby resztą marynaty i pieczemy w piekarniku w temp. ok.180 st . Czas pieczenia zależy od wielkości ryby ( u mnie 25 min).Dobrze jest w środku pieczenia zewnętrzną część ryby przesmarować oliwą żeby czosnek się nie spalił.
Smacznego