Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pstrąg na wigilię to świetna alternatywa dla osób, które nie przepadają za karpiem. Pstrąg najlepiej smakuje pieczony w całości z prostymi dodatkami tj. czosnek, masło, cytryna i rozmaryn. Niewiele pracy, a smak zachwyca.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 263
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 190
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 53
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 263
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 190
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 53
Składniki
Pstrągi płucz i osusz. Oprósz z dwóch stron oraz od środka solą i pieprzem.
Ząbki czosnku obierz i pokrój w drobną kosteczkę. Połącz z miękkim masłem.
Do każdego pstrąga włóż po łyżeczce masła czosnkowego, dwóch plasterkach cytryny i gałązce rozmarynu.
Pstrągi piecz pod przykryciem w temperaturze 180 stopni przez około 25 minut.