Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pstrąg na wigilię to świetna alternatywa dla osób, które nie przepadają za karpiem. Pstrąg najlepiej smakuje pieczony w całości z prostymi dodatkami tj. czosnek, masło, cytryna i rozmaryn. Niewiele pracy, a smak zachwyca.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13540
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1551
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14941
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6145
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13540
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1551
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14941
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6145
Składniki
Pstrągi płucz i osusz. Oprósz z dwóch stron oraz od środka solą i pieprzem.
Ząbki czosnku obierz i pokrój w drobną kosteczkę. Połącz z miękkim masłem.
Do każdego pstrąga włóż po łyżeczce masła czosnkowego, dwóch plasterkach cytryny i gałązce rozmarynu.
Pstrągi piecz pod przykryciem w temperaturze 180 stopni przez około 25 minut.