Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pstrąg na wigilię to świetna alternatywa dla osób, które nie przepadają za karpiem. Pstrąg najlepiej smakuje pieczony w całości z prostymi dodatkami tj. czosnek, masło, cytryna i rozmaryn. Niewiele pracy, a smak zachwyca.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1627
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8791
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3156
Polecam.
Odsłon: 1967
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1627
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8791
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3156
Polecam.
Odsłon: 1967
Składniki
Pstrągi płucz i osusz. Oprósz z dwóch stron oraz od środka solą i pieprzem.
Ząbki czosnku obierz i pokrój w drobną kosteczkę. Połącz z miękkim masłem.
Do każdego pstrąga włóż po łyżeczce masła czosnkowego, dwóch plasterkach cytryny i gałązce rozmarynu.
Pstrągi piecz pod przykryciem w temperaturze 180 stopni przez około 25 minut.