Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pstrąg na wigilię to świetna alternatywa dla osób, które nie przepadają za karpiem. Pstrąg najlepiej smakuje pieczony w całości z prostymi dodatkami tj. czosnek, masło, cytryna i rozmaryn. Niewiele pracy, a smak zachwyca.
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 973
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 436
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 167
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2701
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 973
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 436
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 167
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2701
Składniki
Pstrągi płucz i osusz. Oprósz z dwóch stron oraz od środka solą i pieprzem.
Ząbki czosnku obierz i pokrój w drobną kosteczkę. Połącz z miękkim masłem.
Do każdego pstrąga włóż po łyżeczce masła czosnkowego, dwóch plasterkach cytryny i gałązce rozmarynu.
Pstrągi piecz pod przykryciem w temperaturze 180 stopni przez około 25 minut.