Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 49 Ocena: 1703
Dodano: 01.05.2011
Odsłon: 18236
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
► Pstrągi oprószyć solą, pieprzem, skropić sokiem z cytryny i natrzeć ziołami / odstawić do lodówki na 120 minut /. ► Rybę obtoczyć w rozkłuconym jajku, na patelni rozgrzać masło i smażyć około 5 minut z każdej strony. Można na przykład podawać z warzywami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

kicia1 21 maja 2011Zgłoś do usunięcia
Mniam,pstrążek i warzywka na parze czego chcieć więcej...15 Kto głosował? | Odpowiedz

jagodka213 02 maja 2011Zgłoś do usunięcia
Pycha :) Ja bym jeszcze dodała czosnku :)15 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 01 maja 2011Zgłoś do usunięcia
Uwielbiam pstragi,sa pyszne!15 Kto głosował? | Odpowiedz

taura 01 maja 2011Zgłoś do usunięcia
dzięki za przepis, z pewnością wypróbuję16 Kto głosował? | Odpowiedz