Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony pstrąg z chrupiącą skórką, chuda ryba z dodatkiem aromatycznych ziół.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 546
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 546
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Składniki
► Pstrągi oprószyć solą, pieprzem, skropić sokiem z cytryny i natrzeć ziołami / odstawić do lodówki na 120 minut /. ► Rybę obtoczyć w rozkłuconym jajku, na patelni rozgrzać masło i smażyć około 5 minut z każdej strony. Można na przykład podawać z warzywami.