Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony pstrąg z chrupiącą skórką, chuda ryba z dodatkiem aromatycznych ziół.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3103
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422209
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2277
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3103
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422209
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2277
Składniki
► Pstrągi oprószyć solą, pieprzem, skropić sokiem z cytryny i natrzeć ziołami / odstawić do lodówki na 120 minut /. ► Rybę obtoczyć w rozkłuconym jajku, na patelni rozgrzać masło i smażyć około 5 minut z każdej strony. Można na przykład podawać z warzywami.