Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony pstrąg z chrupiącą skórką, chuda ryba z dodatkiem aromatycznych ziół.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1632
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17865
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1925
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1632
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17865
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1925
Składniki
► Pstrągi oprószyć solą, pieprzem, skropić sokiem z cytryny i natrzeć ziołami / odstawić do lodówki na 120 minut /. ► Rybę obtoczyć w rozkłuconym jajku, na patelni rozgrzać masło i smażyć około 5 minut z każdej strony. Można na przykład podawać z warzywami.