Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pstrąg z piekarnika pieczony w foli, podany z domowymi frytkami i surówką z kapusty kiszonej
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 122
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 43
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 58
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 24
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 61
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 502
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 122
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 43
Babka z tego przepisu jest smaczna, mięciutka oraz wilgotna. Polecam !
Odsłon: 58
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 24
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 61
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 502
Składniki
Masło wymieszać ze startym czosnkiem, posiekaną natką pietruszki, doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Pstrągi umyć, wysuszyć ręcznikiem papierowym, oprószyć z każdej strony (również w środku) solą, pieprzem ziołowym i rozmarynem. Pstrąga położyć na kawałku foli (takim, aby można było go całego zawinąć) w środku posmarować go masłem czosnkowym z pietruszką i włożyć 2 plasterki cytryny. Na wierzchu posmarować resztą masła czosnkowego, ułożyć plasterki cytryny i zawinąć w foli. Z drugim pstrągiem postąpić tak samo. Piec w temperaturze 200st ok 30min, po tym czasie folię odwinąć i piec jeszcze przez ok 10 min. Smacznego!