Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i bardzo aromatyczny pstrąg.Serdecznie polecam:)
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 215
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 696
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 21169
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 215
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 696
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 21169
Składniki
Pstrągi umyć i wysuszyć. Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarła,pora,koperk,natkę i seler naciowy drobno pokroić. Posolić i popieprzyć.
Pstrągi osobno ułożyć na folii aluminiowe,nafaszerować najpierw masłem,plasterkami cytryny oraz warzywami. Resztę warzyw nałożyć po wierzchu. Pstrągi zawiną i dać do nagrzanego piekarnika.Piec około pól godz. Po tym czasie wyjąć ryby odwinąć folię tak by była rynienka i boki podwinięte,pokropić winem i dać do zapieczenia na 10-15min.
Smacznego życzę!