Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i bardzo aromatyczny pstrąg.Serdecznie polecam:)
Pstrągi umyć i wysuszyć.
Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarła,pora,koperk,natkę i seler naciowy drobno pokroić.
Posolić i popieprzyć.
Pstrągi osobno ułożyć na folii aluminiowe,nafaszerować najpierw masłem,plasterkami cytryny oraz warzywami.
Resztę warzyw nałożyć po wierzchu.
Pstrągi zawiną i dać do nagrzanego piekarnika.Piec około pól godz.
Po tym czasie wyjąć ryby odwinąć folię tak by była rynienka i boki podwinięte,pokropić winem i dać do zapieczenia na 10-15min.
Smacznego życzę!
Trochę zdrowej kuchni u mnie dzisiaj, a dlaczego nie, teraz jest idealny czas...
Odsłon: 1583
Pstrąga w najprostszej dla mnie postaci, chrupiący z wierzchu i delikatny w...
Odsłon: 8953
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31588
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9526
Przepis dnia
Sałatka ziemniaczana jest obowiązkowa na każdym polskim grillu.
Odsłon: 267
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31588
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9526
Przepis dnia
Sałatka ziemniaczana jest obowiązkowa na każdym polskim grillu.
Odsłon: 267
Składniki
Pstrągi umyć i wysuszyć. Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarła,pora,koperk,natkę i seler naciowy drobno pokroić. Posolić i popieprzyć.
Pstrągi osobno ułożyć na folii aluminiowe,nafaszerować najpierw masłem,plasterkami cytryny oraz warzywami. Resztę warzyw nałożyć po wierzchu. Pstrągi zawiną i dać do nagrzanego piekarnika.Piec około pól godz. Po tym czasie wyjąć ryby odwinąć folię tak by była rynienka i boki podwinięte,pokropić winem i dać do zapieczenia na 10-15min.
Smacznego życzę!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Dania główne
Krokiety z twarogiem, boczkiem i pieczarkami
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 27
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 162