Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i bardzo aromatyczny pstrąg.Serdecznie polecam:)
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 870
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 114
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 221
Polecam, pychota.
Odsłon: 499
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 295
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 870
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 114
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 221
Polecam, pychota.
Odsłon: 499
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 295
Składniki
Pstrągi umyć i wysuszyć. Marchew zetrzeć na grubych oczkach tarła,pora,koperk,natkę i seler naciowy drobno pokroić. Posolić i popieprzyć.
Pstrągi osobno ułożyć na folii aluminiowe,nafaszerować najpierw masłem,plasterkami cytryny oraz warzywami. Resztę warzyw nałożyć po wierzchu. Pstrągi zawiną i dać do nagrzanego piekarnika.Piec około pól godz. Po tym czasie wyjąć ryby odwinąć folię tak by była rynienka i boki podwinięte,pokropić winem i dać do zapieczenia na 10-15min.
Smacznego życzę!