Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy nie ma czasu na gołąbki serwuję oto te pulpety
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10354
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10354
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, cebulę drobno siekamy szklimy na patelni, dodajemy kapustę. Pozostawiamy do ostygnięcia. Mieszamy mięso mielone z kapustą, cebulą, kaszą i jajkiem. Doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy podłużne kotlety. Obsmażamy na rumiano z obu stron i przekładamy d garnka. Zalewamy wodą doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy na średnim ogniu ok 40 min. Zalewamy przecierem pomidorowym. Zagotowujemy. Zaprawiamy mąką wcześniej rozrobioną w niewielkiej ilości zimnej wody. Zagotowujemy.