Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do obiadu.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1077
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13630
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7868
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1077
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13630
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać 2 szklankami gorącej osolonej wody i ugotować z dodatkiem masła. Po ostudzeniu kaszę zmielić, dodać obrane, starte pieczarki, jajka, i przyprawy do smaku.Wyrobić dokładnie masę, formować pulpety, obtaczać w otrębach. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.