Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do obiadu.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 136
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 350
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 71
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 197
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 136
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 350
Bardzo rzadko piekę serniki, bo to niepraktyczne ciasto dla dwuosobowej rodzi...
Odsłon: 71
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 197
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać 2 szklankami gorącej osolonej wody i ugotować z dodatkiem masła. Po ostudzeniu kaszę zmielić, dodać obrane, starte pieczarki, jajka, i przyprawy do smaku.Wyrobić dokładnie masę, formować pulpety, obtaczać w otrębach. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto.