Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo kiedy kochasz to zrobisz wszystko, wszystko to czego nie kupisz za żadne skarby świata :) jako tak spiewał onegdaj aktor Eugeniusz Bodo w jednej komedii przed wojną : " Kochane baby, ach te baby człek by je łyżkami jadł... Cyk , myk i tak zrobiłem obiad dla żonki , w dzień święta naszego poznania się :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Ziemniaki obrane należy ugotować a następnie ugnieść na puree z dodatkiem masła, śmietany, soku z kiszonej kukurydzy, soli i pieprzu. A w międzyczasie należy obrać ogórka zielonego i poszatkować, wymieszać z dodatkiem śmietany odrobiny octu jabłkowego, soli oraz pieprzu. Następnie ułożyć na talerzu , przyozdabiając krojonym cieńko bakłażanem i papryczką chilli , a także należy okrasić odrobiną oleju konopnego. Podawać jako samodzielną potrawę lub w akompaniamencie kotleta schabowego :)