Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, wspaniałe dla całej rodzinki.
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19748
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2886
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3965
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19748
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2886
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3965
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 643
Składniki
Przygotowac sos: warzywa przesmażyc na patelni, do miękkości, rozprowadzic z koncentratem i mąką ziemniaczaną, zagotowac.
Naczynie żaroodporne wysmarowac olejem, wyłożyc makaron.
Jaja roztrzepac z mlekiem, przyprawami i natką pietruszki. Wylac na makaron. Posypac słupkami parówek i żółtym serem. Zalac sosem. Zapekac w 180 stopniach przez ok. 30 minut. Smacznego.