Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, wspaniałe dla całej rodzinki.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2033
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 274
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 859
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 994
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 307
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2033
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 274
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 859
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 994
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 307
Składniki
Przygotowac sos: warzywa przesmażyc na patelni, do miękkości, rozprowadzic z koncentratem i mąką ziemniaczaną, zagotowac.
Naczynie żaroodporne wysmarowac olejem, wyłożyc makaron.
Jaja roztrzepac z mlekiem, przyprawami i natką pietruszki. Wylac na makaron. Posypac słupkami parówek i żółtym serem. Zalac sosem. Zapekac w 180 stopniach przez ok. 30 minut. Smacznego.