Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie jabłek i rabarbaru jest ponadczasowe :)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7206
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2660
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20164
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 572
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 773
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7206
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2660
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20164
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 572
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 773
Składniki
Do miski wsypujemy mąkę i dodajemy sodę oczyszczoną. Następnie dodajemy jajka i jogurt. Mieszamy aż do uzyskania jednolitej masy. Wrzucamy jabłka i rabarbar i ponownie mieszamy. Solimy.
Na patelni rozgrzewamy olej i łyżką kładziemy niewielkie placuszki. Smażymy je z obu stron na złoto.
Jogurtowo-rabarbarowo-jabłkowe racuchy podajemy posypane cukrem pudrem. Smacznego!!!