Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy cynamonowo bananowe zapraszam jak zrobic
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13292
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13292
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7457
Składniki
Mleko daje do garnka wbijam jajka dodaje miód porcjami dodaje mąkę i proszek do pieczenia mieszam by nie było grudek na koniec dodaje cynamon.
Banany obieram kroje w drobniutka kostkę i dodaje do ciasta mieszam. Na patelni rozgrzewam olej łyżką nakładam ciasto trwożąc małe placuszki smażę na wolnym ogniu na rumiano po obu stronach i tak postępuje aż do wykorzystania ciasta.
Usmażone racuchy podaje posmarowane ulubionym dżemem bądź posypane cukrem pudrem. Po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego .