Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy cynamonowo bananowe zapraszam jak zrobic
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Mleko daje do garnka wbijam jajka dodaje miód porcjami dodaje mąkę i proszek do pieczenia mieszam by nie było grudek na koniec dodaje cynamon.
Banany obieram kroje w drobniutka kostkę i dodaje do ciasta mieszam. Na patelni rozgrzewam olej łyżką nakładam ciasto trwożąc małe placuszki smażę na wolnym ogniu na rumiano po obu stronach i tak postępuje aż do wykorzystania ciasta.
Usmażone racuchy podaje posmarowane ulubionym dżemem bądź posypane cukrem pudrem. Po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego .