Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy cynamonowo bananowe zapraszam jak zrobic
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 972
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 36
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1281
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6201
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 972
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 36
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 1281
po prostu wspaniałe ciasto Latte Macchiato. Jedno z najpyszniejszych jakie są...
Odsłon: 232
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 6201
Składniki
Mleko daje do garnka wbijam jajka dodaje miód porcjami dodaje mąkę i proszek do pieczenia mieszam by nie było grudek na koniec dodaje cynamon.
Banany obieram kroje w drobniutka kostkę i dodaje do ciasta mieszam. Na patelni rozgrzewam olej łyżką nakładam ciasto trwożąc małe placuszki smażę na wolnym ogniu na rumiano po obu stronach i tak postępuje aż do wykorzystania ciasta.
Usmażone racuchy podaje posmarowane ulubionym dżemem bądź posypane cukrem pudrem. Po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego .