Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pycha....
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 874
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11765
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 874
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11765
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Składniki
Pieczarki oraz paprykę obrać i pokroić (pieczarki w plastry paprykę w kostkę) Pieczarki przełożyć do rondelka z około 2 łyżkami margaryny (można dodać odrobinę soku z cytryny aby pieczarki pozostały jasne) Następnie paprykę, dusić na wolnym ogniu około 10min. Dodać cebulkę pokrojoną w kostkę oraz kiełbasę. Ponownie dusimy kilka min. na koniec dodajemy ogórki oraz koncentrat pomidorowy (jeśli ktoś nie chce można pominąć koncentrat) i doprawiamy do smaku ostrą papryką, kucharkiem lub inną dowolną przyprawą i pieprzem....
Smacznego!!