Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pycha....
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15453
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4634
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 309
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2763
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4978
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15453
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4634
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 309
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2763
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4978
Składniki
Pieczarki oraz paprykę obrać i pokroić (pieczarki w plastry paprykę w kostkę) Pieczarki przełożyć do rondelka z około 2 łyżkami margaryny (można dodać odrobinę soku z cytryny aby pieczarki pozostały jasne) Następnie paprykę, dusić na wolnym ogniu około 10min. Dodać cebulkę pokrojoną w kostkę oraz kiełbasę. Ponownie dusimy kilka min. na koniec dodajemy ogórki oraz koncentrat pomidorowy (jeśli ktoś nie chce można pominąć koncentrat) i doprawiamy do smaku ostrą papryką, kucharkiem lub inną dowolną przyprawą i pieprzem....
Smacznego!!