Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy dania, które robi się szybko i zarazem są smaczne.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 192
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9301
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 188
Polecam.
Odsłon: 893
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 192
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9301
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy solą.
2. Kiedy mięso jest już prawię miękkie, dodajemy pokrojone pieczarki.
3. Podlewamy wodą i dodajemy pokrojoną w paseczki papryki.
4. Ogórki kroimy drobno, przekładamy do mięsa. 5. Doprawiamy chili.
6. Sos rozrabiamy w ½ szk. wody i łączymy z mięsem. 7. Chwilę gotujemy.
8. Danie gotowe, można podawać z kluskami śląskim. 9. Smacznego.