Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy dania, które robi się szybko i zarazem są smaczne.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 149
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 149
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy solą.
2. Kiedy mięso jest już prawię miękkie, dodajemy pokrojone pieczarki.
3. Podlewamy wodą i dodajemy pokrojoną w paseczki papryki.
4. Ogórki kroimy drobno, przekładamy do mięsa. 5. Doprawiamy chili.
6. Sos rozrabiamy w ½ szk. wody i łączymy z mięsem. 7. Chwilę gotujemy.
8. Danie gotowe, można podawać z kluskami śląskim. 9. Smacznego.