Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z suszonymi grzybami i warzywami. Aromatyczne i sycące
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326547
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12101
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16922
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5541
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326547
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12101
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16922
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5541
Składniki
Grzyby gotujemy na małym ogniu ok 30-40 minut. Po ugotowaniu kroimy je paseczki. Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, ale do wody dodajemy połowę wywaru z wcześniej ugotowanych grzybów. Warzywa obieramy i ścinamy na tarce, cebulę kroimy w kostkę. Na oleju smażymy warzywa, dodajemy grzyby, ugotowany ryż a na końcu przecier pomidorowy i przyprawiamy do smaku.