Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z suszonymi grzybami i warzywami. Aromatyczne i sycące
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2654
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20160
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 762
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7199
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2654
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20160
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 762
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7199
Składniki
Grzyby gotujemy na małym ogniu ok 30-40 minut. Po ugotowaniu kroimy je paseczki. Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, ale do wody dodajemy połowę wywaru z wcześniej ugotowanych grzybów. Warzywa obieramy i ścinamy na tarce, cebulę kroimy w kostkę. Na oleju smażymy warzywa, dodajemy grzyby, ugotowany ryż a na końcu przecier pomidorowy i przyprawiamy do smaku.