Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie z suszonymi grzybami i warzywami. Aromatyczne i sycące
Grzyby gotujemy na małym ogniu ok 30-40 minut.
Po ugotowaniu kroimy je paseczki.
Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, ale do wody dodajemy połowę wywaru z wcześniej ugotowanych grzybów.
Warzywa obieramy i ścinamy na tarce, cebulę kroimy w kostkę.
Na oleju smażymy warzywa, dodajemy grzyby, ugotowany ryż a na końcu przecier pomidorowy i przyprawiamy do smaku.
Sezon dyniowy w pełni świeżo zebrana z pola - działki tak więc dziś na kolacj...
Odsłon: 450
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 307
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 33005
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31614
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9601
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 307
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 33005
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31614
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9601
Składniki
Grzyby gotujemy na małym ogniu ok 30-40 minut. Po ugotowaniu kroimy je paseczki. Ryż gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, ale do wody dodajemy połowę wywaru z wcześniej ugotowanych grzybów. Warzywa obieramy i ścinamy na tarce, cebulę kroimy w kostkę. Na oleju smażymy warzywa, dodajemy grzyby, ugotowany ryż a na końcu przecier pomidorowy i przyprawiamy do smaku.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z białym serem
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Pierogi z białym serem
Pyszne pierogi z białym serem polane przesmażoną śmietaną i posypane cukrem i...
Odsłon: 15
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 35