Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2328 Ocena: 51776
Dodano: 18.02.2015
Odsłon: 1250
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Cebulę obieramy ,kroimy w kostkę ,kapustę szatkujemy. Na patelni rozgrzewamy oliwę podsmażamy cebulę i kapustę. Zalewamy bulionem ,dodajemy ryż i gotujemy na wolnym ogniu ,do momentu kiedy ryż wchłonie cały bulion. Doprawiamy pieprzem. Podajemy same lub jak u nas z duszonym mięsem.
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

moniia 19 lutego 2015Zgłoś do usunięcia
Ekstra i kolor fajny2 Kto głosował? | Odpowiedz

ziembulka 19 lutego 2015Zgłoś do usunięcia
interesujący przepis! smaczne3 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 19 lutego 2015Zgłoś do usunięcia
Wspaniałe! Prezentuje się niezwykle apetycznie :) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

izek 19 lutego 2015Zgłoś do usunięcia
Bardzo fajnie wygląda potrawa, zapewne tak też smakuje :)3 Kto głosował? | Odpowiedz