Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz jednogarnkowe,szybkie i smaczne dania to ten przepis jest właśnie dla Ciebie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10984
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13252
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5012
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10984
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6295
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13252
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5012
Składniki
Kurczaka pokrój w małę kostkę,a potem obsmaż na maśle.Dodaj mrożone warzywa,oliwki i duś pod przykryciem aż będą miękkie. Następnie podlej wywarem z rosołu,jeśli nie masz to rozpuść kostkę w 0,5l wody. Dodaj przyprawy i wszytsko wymieszaj. Na koniec wsyp szklankę ryżu.Zmniejsz ogień i przykryj pokrywką.Mieszaj co kilka minut.Jak ryż zmięknie danie będzie gotowe. Smacznego.