Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Curry stosuje się w przyrządzaniu potraw w kuchni indyjskiej. Smak zawdzięczamy odpowiedniemu doborowi kompozycji.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5755
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9562
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 267
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 821
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5755
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9562
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 267
Składniki
1. Żołądki czyścimy i kroimy na małe kawałki. 2. Zalewamy wodą, dodajemy sól i gotujemy.
3. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
5. Przyprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach, przekładamy do pieczarek.
7. Papryki kroimy kostkę również dodajemy do pieczarek.
8. Podlewamy wodą, dodajemy kostkę i prużymy.
9. Wlewamy passatę.
10. Doprawiamy chili oraz curry.
11. Łączmy warzywa z żołądkami, chwilę gotujemy.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.