Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i smaczne mięsko na stół świąteczny.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 73
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2596
Polecam.
Odsłon: 475
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 696
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2008
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 73
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2596
Polecam.
Odsłon: 475
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 696
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2008
Składniki
Przygotowanie sosu czosnkowego: Dokładnie wymieszać składniki razem z startym czosnkiem.
Wykonanie ciasta: Jajka dokładnie ubić, połączyć z majonezem i nadal ubijając wsypać starty ser, Gotową masę wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i piec około 20 minut w temperaturze 180 stopni. W między czasie pieczarki oczyścić, udusić na maśle z posiekaną cebulą z dodatkiem maggi. Filety z kurczaka przekroić na cienkie plastry, lekko rozbić im posypać przyprawą do kurczaka. Na upieczonym spodzie pierwsze ułożyć przygotowane pieczarki, a resztę ciasta przykryć przygotowanym kurczakiem. Zwinąć w roladę(zaczynając od pieczarek) owinąć pergaminem im przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec w temperaturze 180 stopni około 45 minut. Ciasto zwijane musi być lekko ciepłe, a po upieczeniu w złotym kolorze.