Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykle rzodkiewkę jemy surową jako dodatek do sałatek, kanapek. Proponuję wypróbować jako składnik farszu, roladki wyszły pyszne.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
1. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu studzimy i drobno kroimy. 2. Do brokułu dodajemy drobno pokrojona rzodkiewkę.
3. Łączymy z serkiem oraz majonezem. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 7. Na środek mięsa wykładamy farsz.
8. Zawijamy w roladki. 9. Obtaczamy w mące.
10. Zanurzamy w jajku. 11. Panierujemy w bułce tartej. 12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Roladki gotowe. 14. Smacznego.