Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykle rzodkiewkę jemy surową jako dodatek do sałatek, kanapek. Proponuję wypróbować jako składnik farszu, roladki wyszły pyszne.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336699
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4096
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423236
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2634
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336699
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4096
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423236
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2634
Składniki
1. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu studzimy i drobno kroimy. 2. Do brokułu dodajemy drobno pokrojona rzodkiewkę.
3. Łączymy z serkiem oraz majonezem. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 7. Na środek mięsa wykładamy farsz.
8. Zawijamy w roladki. 9. Obtaczamy w mące.
10. Zanurzamy w jajku. 11. Panierujemy w bułce tartej. 12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Roladki gotowe. 14. Smacznego.