Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zwykle rzodkiewkę jemy surową jako dodatek do sałatek, kanapek. Proponuję wypróbować jako składnik farszu, roladki wyszły pyszne.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5573
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1053
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12123
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5149
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1495
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5573
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1053
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12123
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5149
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1495
Składniki
1. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu studzimy i drobno kroimy. 2. Do brokułu dodajemy drobno pokrojona rzodkiewkę.
3. Łączymy z serkiem oraz majonezem. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy. 6. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 7. Na środek mięsa wykładamy farsz.
8. Zawijamy w roladki. 9. Obtaczamy w mące.
10. Zanurzamy w jajku. 11. Panierujemy w bułce tartej. 12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Roladki gotowe. 14. Smacznego.