Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny kąsek dobrego mięsa na drugie danie.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 54
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 54
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać , osuszyć i delikatnie rozbić. Posypać Vegetą i odstawić na chwilę. Następnie na każdym filecie położyć plasterek szynki, żółtego sera, kawałki pomidora, drobno posiekaną natkę pietruszki i odrobinę masła. Zwinąć w rulon i spiąć wykałaczką. Jaja wymieszać ze śmietaną, mąką i posolić do smaku. Roladki zanurzać w cieście i smażyć w głębokim tłuszczu na złoty kolor.