Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny kąsek dobrego mięsa na drugie danie.
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 157
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2794
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3629
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 543
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 157
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2794
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3629
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 543
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać , osuszyć i delikatnie rozbić. Posypać Vegetą i odstawić na chwilę. Następnie na każdym filecie położyć plasterek szynki, żółtego sera, kawałki pomidora, drobno posiekaną natkę pietruszki i odrobinę masła. Zwinąć w rulon i spiąć wykałaczką. Jaja wymieszać ze śmietaną, mąką i posolić do smaku. Roladki zanurzać w cieście i smażyć w głębokim tłuszczu na złoty kolor.