Do góry

Dania główne Przepis na:

Roladki drobiowe w cieście

Roladki drobiowe w cieście

Autor:

Przepisów i artykułów: 2444 Ocena: 16410

Dodano:

Odsłon: 1780

Smaczny kąsek dobrego mięsa na drugie danie.

Składniki

> 6 os. 60 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Roladki drobiowe w cieście

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Filety opłukać , osuszyć i delikatnie rozbić. Posypać Vegetą i odstawić na chwilę. Następnie na każdym filecie położyć plasterek szynki, żółtego sera, kawałki pomidora, drobno posiekaną natkę pietruszki i odrobinę masła. Zwinąć w rulon i spiąć wykałaczką. Jaja wymieszać ze śmietaną, mąką i posolić do smaku. Roladki zanurzać w cieście i smażyć w głębokim tłuszczu na złoty kolor.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń