Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe roladki z nadzieniem warzywnym.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 31
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2056
Polecam.
Odsłon: 414
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 622
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1973
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 31
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2056
Polecam.
Odsłon: 414
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 622
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1973
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu drobno kroimy i przekładamy do naczynia.
3. Dodajemy pokrojona drobno paprykę oraz starty na tarce o dużych oczach ser. 4. Następnie odlewamy z zalewy groszek i łączymy z warzywami, mieszamy wszystkie składniki razem.
5. Gotowy farsz nakładamy na środek każdego kawałka mięsa i zwijamy robią roladki
6. Panierujemy w roztrzepanym jajku i bułce tartej. 7. Smażymy na rozgrzanym oleju.
8. Roladki gotowe. 9. Smacznego.