Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe roladki z nadzieniem warzywnym.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1586
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 957
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1586
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 957
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu drobno kroimy i przekładamy do naczynia.
3. Dodajemy pokrojona drobno paprykę oraz starty na tarce o dużych oczach ser. 4. Następnie odlewamy z zalewy groszek i łączymy z warzywami, mieszamy wszystkie składniki razem.
5. Gotowy farsz nakładamy na środek każdego kawałka mięsa i zwijamy robią roladki
6. Panierujemy w roztrzepanym jajku i bułce tartej. 7. Smażymy na rozgrzanym oleju.
8. Roladki gotowe. 9. Smacznego.