Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy takie eksperymenty w kuchni. W zasadzie to wykorzystywanie tego, co mamy pod ręką. Nic tak nie pobudza wyobraźni jak kilka składników na blacie. Spróbujcie naszej propozycji, która nam przypadła do gustu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12484
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1407
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13461
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5683
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12484
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1407
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13461
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5683
Składniki
Mięso mieszamy z olejem i oregano. Plastry szynki układamy na folii aluminiowej, na niej rozsmarowujemy mięso, układamy ser, dodajemy listki bazylii. Zawijamy w roladki i folię. Pieczemy 35 minut w 180°C.