Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma delikatniejszego mięsa niż filet indyka. Roladki z dodatkiem sera są smaczne i soczyste, same rozpływają się w ustach, idealne na różne uroczystości. Szybki i prosty sposób przygotowania, spróbuj i przekonaj się Sama.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37358
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37358
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję na mniejsze kawałki i mielę w maszynce do mielenia mięsa. 2. Do mięsa wbijam jajko, wsypuję sól, mąkę ziemniaczaną, mąkę pszenną, paprykę ostrą i dodaję żółty ser starty na tarce o dużych oczkach.
3. Mięso dokładnie wyrabiam i formuję podłużne kotlety, obtaczam w bułce tartej i smażę na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Kotlety gotowe, podaję z ulubioną surówką i ziemniakami. 5. Smacznego.