Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki schabowe z nadzieniem pieczarkowo-serowym
Polecam.
Odsłon: 698
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36144
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 206
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 352
Polecam.
Odsłon: 698
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36144
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 206
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 352
Składniki
Kotlety dobrze rozbite przyprawiam pieprzem,solą i przyprawą do grilla. Pieczarki drobno kroje i podsmażam na patelni. Na kotlet kładę plaster sera żółtego,część pieczarek i posypuje papryką i posiekaną natką pietruszki(tylko na tą część z serem i pieczarkami)tak przygotowany kotlet zwijam w roladki.
Wszystkie tak przygotowane roladki obtaczam dokładnie w mące następnie w roztrzepanym jajku i na końcu w bułce tartej. Roladki zawijam folią spożywczą i wkładam do lodówki na 3 godziny. Rozgrzewam olej na patelni i obsmażam dokładnie ze wszystkich stron.
Przed samym podaniem usmażone roladki wkładam do rozgrzanego piekarnika,na 150 stopni/20min.z termoobiegiem. Podaje z młodymi ziemniakami i z dowolną surówką(w moim przypadku surówka z młodej kiszonej kapusty)