Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te roladki z farszem z pieczarek i papryki uwielbia cała moja rodzina. Można je podać zarówno z ziemniakami jak i z ryżem
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5647
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31034
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5647
Składniki
Rozbić cienko plastry schabu. Oprószyć solą i pieprzem.
Majonez wymieszać z ketchupem, dodać starty ser i wymieszać. Pieczarki oczyścić, pokroić i usmażyć, doprawić do smaku solą i pieprzem oraz tymiankiem. Paprykę drobno pokroić.
Plastry schabu posmarować masą majonezowo-serową. Wyłożyć usmażone pieczarki oraz paprykę. Zrolować. Można obwiązać sznurkiem. Usmażyć na złoty kolor. Wyłożyć na opłukaną rukolę. Można polać majonezem i ketchupem.