Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie trochę pracochłonne,ale za to przepyszne
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19171
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 12999
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1626
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232049
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19171
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 12999
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1626
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232049
Składniki
Mięso dokladnie wymieszać z podanymi składnikami , podzielić na 8 części
Folię aluminiową rozłożyć na stole posypać bułką tartą
Każdą część rozlożyć na folii ,nadać kształt prostokąta ,włożyć do środka kawałek przesmażonej papryki ,pieczarkę ,można też włożyć mały plasterek żóltego sera
Boki ładnie wyrownać ,formować ruloniki ,obtaczać w bulce tartej i smażyć na złocisty kolor . Można podawać z sosem ,z ziemniakami .Ja akurat podalam z ryżem , jako dodatek dodałam czerwone buraczkii kiszoną kapustę