Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie trochę pracochłonne,ale za to przepyszne
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2627
Składniki
Mięso dokladnie wymieszać z podanymi składnikami , podzielić na 8 części
Folię aluminiową rozłożyć na stole posypać bułką tartą
Każdą część rozlożyć na folii ,nadać kształt prostokąta ,włożyć do środka kawałek przesmażonej papryki ,pieczarkę ,można też włożyć mały plasterek żóltego sera
Boki ładnie wyrownać ,formować ruloniki ,obtaczać w bulce tartej i smażyć na złocisty kolor . Można podawać z sosem ,z ziemniakami .Ja akurat podalam z ryżem , jako dodatek dodałam czerwone buraczkii kiszoną kapustę