Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny drób z fasolką szparagową i...
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35674
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1198
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35674
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1198
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
        
        
                Składniki
Filety z kurczaka umyłem ,osuszyłem i rozbiłem na 1 cm kotlety. Oprószyłem z obu stron solą i pieprzem ,wstawiłem do lodówki na godzinę. Fasolkę ze słoika osączyłem. Po wyjęciu z lodówki filety z jednej strony posmarowałem serkiem almette ,ułożyłem fasolkę i zawinąłem. Oprószyłem słodką papryką ,każdą roladkę owinąłem folią aluminiową i rozłożyłem na blasze. Piekarnik rozgrzałem do temperatury 200 stopni C i włożyłem mięso i piekłem ok. 30 min. Podałem z pieczonymi ziemniakami i mizerią.
https://smaker.pl/przepis-fasolka-szparagowa-na-zime,101177.html