Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny drób z fasolką szparagową i...
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68752
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2097
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68752
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2097
Składniki
Filety z kurczaka umyłem ,osuszyłem i rozbiłem na 1 cm kotlety. Oprószyłem z obu stron solą i pieprzem ,wstawiłem do lodówki na godzinę. Fasolkę ze słoika osączyłem. Po wyjęciu z lodówki filety z jednej strony posmarowałem serkiem almette ,ułożyłem fasolkę i zawinąłem. Oprószyłem słodką papryką ,każdą roladkę owinąłem folią aluminiową i rozłożyłem na blasze. Piekarnik rozgrzałem do temperatury 200 stopni C i włożyłem mięso i piekłem ok. 30 min. Podałem z pieczonymi ziemniakami i mizerią.
https://smaker.pl/przepis-fasolka-szparagowa-na-zime,101177.html