Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne rolady z indyka nadziane biala kielbasa z dodatkiem smazonej cebulki i musztardy sarepskiej. Super !
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1598
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232013
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5085
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1598
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232013
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5085
Składniki
Mieso dokladnie myjemy, osuszamy i marynujemy w zaprawie z przyprawy warzywnej solonej, pieprzu oraz wycisnietego czosnku z dodatkiem odrobiny oliwy i lyzki soku z cytryny. Pozostawiamy w lodowce na 2 godziny. Mieso z surowych bialych kielbasek obieramy ze skorki, ajemy do miski, dodajemy przesmazona na masle drobno pokrojona cebulke z dodatkiem przyprawy warzywnej i pieprzu, dodajemy lyzke musztardy sarepskiej i rozgniatamy oraz mieszay widelcem. Rolady rozkladamy, smarujemy przygotowanym farszem, zwijamy. W srednim garnku teflonowym rozgrzewamy maslo, obsmazamy roladki, podlewamy woda (do polowy wysokosci roladek) i dusimy do miekkosci pod przykryciem na srednim ogniu. Smacznego!!