Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne rolady z indyka nadziane biala kielbasa z dodatkiem smazonej cebulki i musztardy sarepskiej. Super !
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2763
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1286
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 738
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 84
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2763
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1286
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 738
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 84
Składniki
Mieso dokladnie myjemy, osuszamy i marynujemy w zaprawie z przyprawy warzywnej solonej, pieprzu oraz wycisnietego czosnku z dodatkiem odrobiny oliwy i lyzki soku z cytryny. Pozostawiamy w lodowce na 2 godziny. Mieso z surowych bialych kielbasek obieramy ze skorki, ajemy do miski, dodajemy przesmazona na masle drobno pokrojona cebulke z dodatkiem przyprawy warzywnej i pieprzu, dodajemy lyzke musztardy sarepskiej i rozgniatamy oraz mieszay widelcem. Rolady rozkladamy, smarujemy przygotowanym farszem, zwijamy. W srednim garnku teflonowym rozgrzewamy maslo, obsmazamy roladki, podlewamy woda (do polowy wysokosci roladek) i dusimy do miekkosci pod przykryciem na srednim ogniu. Smacznego!!