Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z obłędnym nadzieniem. Pyszne nadziewane roladki, które zniknęły ze stołu w mgnieniu oka. Wystarczy kilka prostych składników, spróbuj i przekonaj się sam.
1. Mięso myję, osuszam, usuwam błonki i kroję w plastry. Mięso delikatnie rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą.
2. Cebulę obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte, drobno pokrojone pieczarki. Pod koniec smażenia doprawiam pieprzem oraz solą.
3. Na każdy kawałku mięsa układam żółty ser starty na tarce o dużych oczkach oraz farsz z grzybów.
4. Mięso zwijam w roladki, otaczam w mące, zawijam ciasno w woreczek foliowy i zostawiam w lodówce na dwie godziny.
5. Po tym czasie roladki panieruję w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w bułce tartej i smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju.
6. Po usmażeniu posypuję żółtym serem startym na tarce o dużych oczkach, ser sam się rozpuści pod wpływem ciepła roladek.
Roladki gotowe.
Smacznego.
Dzisiejszą propozycją obiadową są plastry schabu w sosie jaki robi moja mama
Odsłon: 67
mięso jest pyszne, aromatyczne, soczyste i mięciutkie
Odsłon: 65
Sprawdzony przepis na pyszny schab. U mnie w towarzystwie ryżu i ogórka kiszo...
Odsłon: 62
Dzisiejszą propozycją obiadową są plastry schabu w sosie jaki robi moja mama
Odsłon: 67
mięso jest pyszne, aromatyczne, soczyste i mięciutkie
Odsłon: 65
Sprawdzony przepis na pyszny schab. U mnie w towarzystwie ryżu i ogórka kiszo...
Odsłon: 62
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, usuwam błonki i kroję w plastry. Mięso delikatnie rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Cebulę obieram, drobno kroję i smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję umyte, drobno pokrojone pieczarki. Pod koniec smażenia doprawiam pieprzem oraz solą.
3. Na każdy kawałku mięsa układam żółty ser starty na tarce o dużych oczkach oraz farsz z grzybów. 4. Mięso zwijam w roladki, otaczam w mące, zawijam ciasno w woreczek foliowy i zostawiam w lodówce na dwie godziny.
5. Po tym czasie roladki panieruję w roztrzepanym widelcem jajku, następnie w bułce tartej i smażę z każdej strony na rozgrzanym oleju. 6. Po usmażeniu posypuję żółtym serem startym na tarce o dużych oczkach, ser sam się rozpuści pod wpływem ciepła roladek.
Roladki gotowe. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Schab w sosie
Dania główne
Duszony udziec z indyka
Dania główne
Zapiekanka ryżowa z cukinią
Dania główne
Pieczony schab
Schab w sosie
Dzisiejszą propozycją obiadową są plastry schabu w sosie jaki robi moja mama
Odsłon: 67
Duszony udziec z indyka
mięso jest pyszne, aromatyczne, soczyste i mięciutkie
Odsłon: 65