Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne roladki z polędwiczek drobiowych, nadziane serem pleśniowym i suszonymi pomidorami w oleju. Roladki wyszły bardzo pyszne.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2424
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 122
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 220
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2424
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 122
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 220
Składniki
Polędwiczki po oczyszczeniu i osuszeniu włożyć do woreczka i leciutko rozbić. W miseczce wymieszać olej z pomidorów suszonych razem z przyprawami i posmarować każdą polędwiczkę, następnie na każdą nałożyć kawałek sera pleśniowego oraz kawałek pomidora suszonego w oleju. Roladki ciasno zwinąć spiąć wykałaczkami. Na patelni rozgrzać masło klarowne z niewielką ilością oleju z pomidorów suszonych, włożyć roladki i piec około 5 -10 minut z każdej strony. Podawać jako przekąskę lub z ziemniakami albo z frytkami.
Pyszne roladki gotowe do podania. Można spokojnie zabrać do pracy.