Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne roladki z polędwiczek drobiowych, nadziane serem pleśniowym i suszonymi pomidorami w oleju. Roladki wyszły bardzo pyszne.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44579
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181895
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 158
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44579
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181895
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 158
Składniki
Polędwiczki po oczyszczeniu i osuszeniu włożyć do woreczka i leciutko rozbić. W miseczce wymieszać olej z pomidorów suszonych razem z przyprawami i posmarować każdą polędwiczkę, następnie na każdą nałożyć kawałek sera pleśniowego oraz kawałek pomidora suszonego w oleju. Roladki ciasno zwinąć spiąć wykałaczkami. Na patelni rozgrzać masło klarowne z niewielką ilością oleju z pomidorów suszonych, włożyć roladki i piec około 5 -10 minut z każdej strony. Podawać jako przekąskę lub z ziemniakami albo z frytkami.
Pyszne roladki gotowe do podania. Można spokojnie zabrać do pracy.