Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszne roladki z polędwiczek drobiowych, nadziane serem pleśniowym i suszonymi pomidorami w oleju. Roladki wyszły bardzo pyszne.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 97
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 157
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2563
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 97
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 157
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2563
Składniki
Polędwiczki po oczyszczeniu i osuszeniu włożyć do woreczka i leciutko rozbić. W miseczce wymieszać olej z pomidorów suszonych razem z przyprawami i posmarować każdą polędwiczkę, następnie na każdą nałożyć kawałek sera pleśniowego oraz kawałek pomidora suszonego w oleju. Roladki ciasno zwinąć spiąć wykałaczkami. Na patelni rozgrzać masło klarowne z niewielką ilością oleju z pomidorów suszonych, włożyć roladki i piec około 5 -10 minut z każdej strony. Podawać jako przekąskę lub z ziemniakami albo z frytkami.
Pyszne roladki gotowe do podania. Można spokojnie zabrać do pracy.