Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na niedzielny obiad, można wykorzystać też mięso z fileta kurczka
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13205
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1343
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39566
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13205
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1343
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39566
Składniki
1. mięso pokroić na 4 kotlety, rozbić, czosnek przecisnąć przez praskę, mięso doprawić czosnkiem, solą, pieprzem, sosem sojowym i tymiankiem, wstawić na noc do lodówki, 2. pomidory i mozzarellę pokroić, wymieszać, na mięso położyć plaster boczku, na to masę i sera i pomidorów, zwinąć roladkę, spiąć wykałaczką, 3. na oleju dość mocno obsmażyć kotlety, przełożyć do naczynia, patelnię wypłukać 1/2 szkl gorącej wody, zalać tym płynem roladki, piec w 190 st ok 1 godz, 4. podawać z pieczonymi ziemniakami i surówką, smacznego