Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na niedzielny obiad, można wykorzystać też mięso z fileta kurczka
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 508
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 276
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9718
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1136
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4484
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 508
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 276
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9718
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1136
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4484
Składniki
1. mięso pokroić na 4 kotlety, rozbić, czosnek przecisnąć przez praskę, mięso doprawić czosnkiem, solą, pieprzem, sosem sojowym i tymiankiem, wstawić na noc do lodówki, 2. pomidory i mozzarellę pokroić, wymieszać, na mięso położyć plaster boczku, na to masę i sera i pomidorów, zwinąć roladkę, spiąć wykałaczką, 3. na oleju dość mocno obsmażyć kotlety, przełożyć do naczynia, patelnię wypłukać 1/2 szkl gorącej wody, zalać tym płynem roladki, piec w 190 st ok 1 godz, 4. podawać z pieczonymi ziemniakami i surówką, smacznego