Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast tradycyjnych schabowych przygotuj te pyszne mięsne roladki za smakowitym nadzieniem, a z pewnością zaskoczysz nie tylko domowników, ale też wszystkich gości, roladki są proste w przygotowaniu a ich niebiański smak skusi każdego.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 416
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 178
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 416
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 449
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w plastry i rozbijam. Posypuję solą oraz pieprzem. 2. Ser feta mieszam z jogurtem i smaruję każdy kawałek mięsa, następnie układam po plasterku szynku i po połowie plasterka sera żółtego.
3. Mięso zwijam w roladki, panieruję w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie z bułce tartej. 4. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony.
5. Gotowe. 6. Smacznego.