Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z jajecznym farszem i szparagami to doskonały duet pod względem smakowym.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 235
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1040
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 235
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1040
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry i rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Szparagi gotujemy w osolonej wodzie 3. Papryki drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju, do papryk wbijamy jajka, solimy i smażymy do chwili, kiedy uzyskamy gęstą konsystencje
4. Farsz z jajek nakładamy łyżką na każdy kawałek mięsa i po kilka szparag
5. Zwijamy robiąc roladki, panierujemy w rozkłóconym jajku oraz obtaczamy w bułce tartej 6. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron
7. Roladki Gotowe 8. Smacznego