Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię takie rolady na wykwintny obiad kiedy spodziewam się wizyty rodzinki, nigdy mnie nie zawiodły i wszystkim bez wyjątku smakowały :)
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 108
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 182
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 48
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 108
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 182
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 48
Składniki
. Filety rozklepać, posypać przyprawami i posmarować musztardą, połowę boczku, ogórki i cebulę pokroić w cienkie paseczki, wyłożyć na płaty mięsa, zwinąć w rulon i całość obłożyć plastrami boczku. Piec w piekarniku lub kombiwarze ok. 30 minut w temperaturze 180-190 stopni.