Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię takie rolady na wykwintny obiad kiedy spodziewam się wizyty rodzinki, nigdy mnie nie zawiodły i wszystkim bez wyjątku smakowały :)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3872
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3847
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 412
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3872
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3847
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 412
Składniki
. Filety rozklepać, posypać przyprawami i posmarować musztardą, połowę boczku, ogórki i cebulę pokroić w cienkie paseczki, wyłożyć na płaty mięsa, zwinąć w rulon i całość obłożyć plastrami boczku. Piec w piekarniku lub kombiwarze ok. 30 minut w temperaturze 180-190 stopni.