Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię takie rolady na wykwintny obiad kiedy spodziewam się wizyty rodzinki, nigdy mnie nie zawiodły i wszystkim bez wyjątku smakowały :)
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 478
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5282
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3435
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 478
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5282
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3435
Składniki
. Filety rozklepać, posypać przyprawami i posmarować musztardą, połowę boczku, ogórki i cebulę pokroić w cienkie paseczki, wyłożyć na płaty mięsa, zwinąć w rulon i całość obłożyć plastrami boczku. Piec w piekarniku lub kombiwarze ok. 30 minut w temperaturze 180-190 stopni.