Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracy,efekt końcowy super.Chrupiące różyczki do obiadu lub przekąski. Bardzo polecam:)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 86
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31246
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 86
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31246
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Kalafiora umyć i podzielić na porcje.Ugotować różyczki w lekko osolonej wodzie 5-7 min. Odcedzić i wystudzić. Panierować w roztrzepanych jajkach z odrobiną soli i bułce tartej. Dawać na rozgrzany tłuszcz i smażyć na złoty kolor z obu stron( ja smażyłam na maśle klarowanym) Po usmażeniu odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Smacznego życzę!