Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracy,efekt końcowy super.Chrupiące różyczki do obiadu lub przekąski. Bardzo polecam:)
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 38
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 225
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 240
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 38
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 225
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 240
Składniki
Kalafiora umyć i podzielić na porcje.Ugotować różyczki w lekko osolonej wodzie 5-7 min. Odcedzić i wystudzić. Panierować w roztrzepanych jajkach z odrobiną soli i bułce tartej. Dawać na rozgrzany tłuszcz i smażyć na złoty kolor z obu stron( ja smażyłam na maśle klarowanym) Po usmażeniu odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Smacznego życzę!