Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracy,efekt końcowy super.Chrupiące różyczki do obiadu lub przekąski. Bardzo polecam:)
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3568
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2126
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1081
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 294
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3568
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2126
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1081
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 294
Składniki
Kalafiora umyć i podzielić na porcje.Ugotować różyczki w lekko osolonej wodzie 5-7 min. Odcedzić i wystudzić. Panierować w roztrzepanych jajkach z odrobiną soli i bułce tartej. Dawać na rozgrzany tłuszcz i smażyć na złoty kolor z obu stron( ja smażyłam na maśle klarowanym) Po usmażeniu odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym. Smacznego życzę!