Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i ładne rureczki
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94177
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2822
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3587
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1665
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2362
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94177
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2822
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3587
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1665
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2362
Składniki
Zmielone pieczarki podsmażyć do petelni bez tłuszczu do odparowania wody. Mięso zmielone podsmażyć na petelni, dać do mięsa skrojony pomidor , wlać rozpuszczony sos bolognese przyrządzony zgodnie z przepisem na opakowaniu, chwilę razem wszystko gotować, doprawić do smaku wegetą i pieprzem, pod koniec połączyć z pieczarkami i napychać farszem rurki ( rurki mają być niegotowane) i układać w naczyniu do pieczenia wysmarowanym śmietaną, pozostały farsz wyłożyć na wierzch rurek i posypać startym serem żółtym , zapiec w piekarniku przez ok 30 min