Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i ładne rureczki
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2632
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2632
Składniki
Zmielone pieczarki podsmażyć do petelni bez tłuszczu do odparowania wody. Mięso zmielone podsmażyć na petelni, dać do mięsa skrojony pomidor , wlać rozpuszczony sos bolognese przyrządzony zgodnie z przepisem na opakowaniu, chwilę razem wszystko gotować, doprawić do smaku wegetą i pieprzem, pod koniec połączyć z pieczarkami i napychać farszem rurki ( rurki mają być niegotowane) i układać w naczyniu do pieczenia wysmarowanym śmietaną, pozostały farsz wyłożyć na wierzch rurek i posypać startym serem żółtym , zapiec w piekarniku przez ok 30 min