Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i ładne rureczki
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1410
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1347
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1410
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1347
Składniki
Zmielone pieczarki podsmażyć do petelni bez tłuszczu do odparowania wody. Mięso zmielone podsmażyć na petelni, dać do mięsa skrojony pomidor , wlać rozpuszczony sos bolognese przyrządzony zgodnie z przepisem na opakowaniu, chwilę razem wszystko gotować, doprawić do smaku wegetą i pieprzem, pod koniec połączyć z pieczarkami i napychać farszem rurki ( rurki mają być niegotowane) i układać w naczyniu do pieczenia wysmarowanym śmietaną, pozostały farsz wyłożyć na wierzch rurek i posypać startym serem żółtym , zapiec w piekarniku przez ok 30 min