Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopytka są bardzo delikatne to doskonała alternatywa dla zwykłych kopytek ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 814
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12559
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 814
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12559
Składniki
Ziemniaki obrać i ugotować Cebulę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na oliwie Ostudzić i wymieszać ze zmielonymi ziemniakami oraz serem, dodać jajko, mąkę oraz przyprawy Ciasto powinno być miękkie ale nie klejące! Stolnice podsypać mąką i formować wałeczki po czym pokroić na kształt kopytek Gotować w osolonej wodzie ok 3-4min aż do wypłynięcia Podawać polane masełkiem z odrobiną cebulki Smacznego :)