Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14028
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15874
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6418
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14028
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15874
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6418
Składniki
Filety oprószyc w mące, zrumienic na patelni. Cebulę drobno posiekac. Połowę cebuli ułożyc na dnie naczynia żaroodpornego, na nią dac rybę i przykryc resztą cebuli. Wszystko oprószyc delikatnie solą i pieprzem oraz polac winem. Na wierzch dorzucic pokrojonego selera, wszystko posypac estragonem. Dusic w piekarniku pod przykryciem 15 minut w niskiej temperaturze. Pod koniec duszenia dorzucic pokrojony drobno czosnek. Na koniec rybkę posypac szczypiorkiem. Podawac z ryżem lub ziemniakami oraz ulubioną surówką.