Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 721
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 721
Składniki
Ryby natrzeć solą i pieprzem,obtoczyć w mące i podsmażyć na oleju.
Szpinak udusić z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i jogurtem,doprawić solą i pieprzem.
Szpinak wyłożyć do naczynia żaroodpornego,na nim ułożyć rybę a na niej ułożyć plasterki mozarelli lub posypać żółtym serem.Zapiekać ok 10 min w temp 200 st