Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35653
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1189
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1753
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5987
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35653
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1189
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1753
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5987
Składniki
Ryby natrzeć solą i pieprzem,obtoczyć w mące i podsmażyć na oleju.
Szpinak udusić z przeciśniętym przez praskę czosnkiem i jogurtem,doprawić solą i pieprzem.
Szpinak wyłożyć do naczynia żaroodpornego,na nim ułożyć rybę a na niej ułożyć plasterki mozarelli lub posypać żółtym serem.Zapiekać ok 10 min w temp 200 st