Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny filet z ryby
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 158
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 86
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 158
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 86
Składniki
Wyfiletowałam rybę, można użyć każdej ulubionej ryby także morskiej. Filety ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia skropionym oliwą. ryby skropiłam sokiem z połowy cytryny. Po 15 minutach filety posmarowałam po łyżce ajwaru i posypałam posiekaną natką i zapiekałam 20 minut w 180 stopniach.
Po upieczeniu jeszcze posypałam filety natką. Smacznego :)