Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny filet z ryby
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1637
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421000
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1931
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1637
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421000
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1931
Składniki
Wyfiletowałam rybę, można użyć każdej ulubionej ryby także morskiej. Filety ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia skropionym oliwą. ryby skropiłam sokiem z połowy cytryny. Po 15 minutach filety posmarowałam po łyżce ajwaru i posypałam posiekaną natką i zapiekałam 20 minut w 180 stopniach.
Po upieczeniu jeszcze posypałam filety natką. Smacznego :)