Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny filet z ryby
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2135
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10216
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 987
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2135
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10216
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 987
Składniki
Wyfiletowałam rybę, można użyć każdej ulubionej ryby także morskiej. Filety ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia skropionym oliwą. ryby skropiłam sokiem z połowy cytryny. Po 15 minutach filety posmarowałam po łyżce ajwaru i posypałam posiekaną natką i zapiekałam 20 minut w 180 stopniach.
Po upieczeniu jeszcze posypałam filety natką. Smacznego :)