Do góry

Dania główne Przepis na:

Ryba pieczona w ajwarze

Ryba pieczona w ajwarze

Autor:

Przepisów i artykułów: 653 Ocena: 12987

Dodano:

Odsłon: 2486

Szybki i smaczny filet z ryby

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Ryba pieczona w ajwarze

Przygotowanie

  1. Wyfiletowałam rybę, można użyć każdej ulubionej ryby także morskiej. Filety ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia skropionym oliwą. ryby skropiłam sokiem z połowy cytryny. Po 15 minutach filety posmarowałam po łyżce ajwaru i posypałam posiekaną natką i zapiekałam 20 minut w 180 stopniach.




  2. Po upieczeniu jeszcze posypałam filety natką.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (27)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń