Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny filet z ryby
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2406
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5118
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 164
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2406
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5118
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 164
Składniki
Wyfiletowałam rybę, można użyć każdej ulubionej ryby także morskiej. Filety ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia skropionym oliwą. ryby skropiłam sokiem z połowy cytryny. Po 15 minutach filety posmarowałam po łyżce ajwaru i posypałam posiekaną natką i zapiekałam 20 minut w 180 stopniach.
Po upieczeniu jeszcze posypałam filety natką. Smacznego :)