Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8380
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6697
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4597
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327100
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8380
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6697
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4597
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327100
Składniki
Rybę rozmrozić, umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na kawałki. Posolić i oprószyć pieprzem cytrynowym i mąką. Na patelni rozgrzać olej i smażyć rybę na złoty kolor. Marchewkę, pietruszkę, selera obrać i umyć. Warzywa osuszyć i zetrzeć na tarce do warzyw. Cebule pokroić w kostkę i zeszklić na oleju rzepakowym. Dodać starte warzywa i 1/2 szklanki wody. Dusić do miękkości. Dodać koncentrat pomidorowy i przyprawy. Jeszcze chwilę dusić. Na półmisek wyłożyć połowę farszu i naprzemiennie wykładać rybę i resztę farszu. Danie podawać ciepłe albo schłodzone. Smacznego.