Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 440
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2269
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1011
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 440
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2269
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1011
Składniki
Rybę rozmrozić, umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Pokroić na kawałki. Posolić i oprószyć pieprzem cytrynowym i mąką. Na patelni rozgrzać olej i smażyć rybę na złoty kolor. Marchewkę, pietruszkę, selera obrać i umyć. Warzywa osuszyć i zetrzeć na tarce do warzyw. Cebule pokroić w kostkę i zeszklić na oleju rzepakowym. Dodać starte warzywa i 1/2 szklanki wody. Dusić do miękkości. Dodać koncentrat pomidorowy i przyprawy. Jeszcze chwilę dusić. Na półmisek wyłożyć połowę farszu i naprzemiennie wykładać rybę i resztę farszu. Danie podawać ciepłe albo schłodzone. Smacznego.