Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba podana w oryginalny, niecodzienny sposób. Świetna propozycja na piątkowy obiad.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101397
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1975
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5832
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5835
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101397
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1975
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5832
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5835
Składniki
Filety rybne posól i popieprz z każdej strony. Panieruj w mące, jajkach i tartej bułce. Usmaż z każdej strony na złoty kolor. Przełóż do garnka z grubym dnem. Seler, paprykę i marchew pokrój w słupki. Cebulę pokrój w piórka. Warzywa duś na patelni do czasu aż zmiękną. Ketchup, oliwę, sos sojowy i ocet wymieszaj. Dopraw do smaku cukrem. Zalej nim warzywa. Wymieszaj. Zawartość patelni dodaj do ryby. Duś pod przykryciem przez ok. 10 minut.