Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba podana w oryginalny, niecodzienny sposób. Świetna propozycja na piątkowy obiad.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Filety rybne posól i popieprz z każdej strony. Panieruj w mące, jajkach i tartej bułce. Usmaż z każdej strony na złoty kolor. Przełóż do garnka z grubym dnem. Seler, paprykę i marchew pokrój w słupki. Cebulę pokrój w piórka. Warzywa duś na patelni do czasu aż zmiękną. Ketchup, oliwę, sos sojowy i ocet wymieszaj. Dopraw do smaku cukrem. Zalej nim warzywa. Wymieszaj. Zawartość patelni dodaj do ryby. Duś pod przykryciem przez ok. 10 minut.