Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ryba u mnie dorsz ale można użyć innej ryby w chrupiącej panierce z aromatycznymi przyprawami.
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 43
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 353
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 398
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 491
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 171
Pyszny przepis na grzyby leśne w zalewie octowej - u mnie były to maślaki a t...
Odsłon: 43
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 353
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 398
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 491
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 171
Składniki
Filety opłucz, osusz ręcznikiem papierowym i pokrój na dowolnej wielkości kawałki. Do większej miski wbij jajka, dodaj śmietanę oraz wszystkie przyprawy i dokładnie wymieszaj. Włóż rybę i wymieszaj. Wstaw do lodówki na godzinę a najlepiej na noc.
Rybę wyjmujemy z marynaty i panierujemy w mące. Na patelni rozgrzewamy masło klarowane i smażymy rybę z obu stron na złoty kolor. Podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Polecam.