Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna rybna propozycja na solidną dawkę kwasów omega w chrupiącej panierce. Tym razem podałem na puree z batatów z dodatkiem tymianku i masła oraz pieczarkami duszonymi w śmietanie z dodatkiem parmezanu. Paluszki lizać. Arek Gie
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3104
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 143
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 60
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 73
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 67
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3104
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 143
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 60
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 73
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 67
Składniki
Z ryby usuwamy ości, dzielimy na mniejsze kawałki. Oprószamy solą i pieprzem. Mąkę i proszek przesiewamy, stopniowo wlewamy piwo, dokładnie łączymy z mąką. Rybę obtaczamy w mące, następnie zanurzamy w cieście i kładziemy na rozgrzany olej. Smażymy na rumiano.