Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna rybna propozycja na solidną dawkę kwasów omega w chrupiącej panierce. Tym razem podałem na puree z batatów z dodatkiem tymianku i masła oraz pieczarkami duszonymi w śmietanie z dodatkiem parmezanu. Paluszki lizać. Arek Gie
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2461
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18194
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2461
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18194
Składniki
Z ryby usuwamy ości, dzielimy na mniejsze kawałki. Oprószamy solą i pieprzem. Mąkę i proszek przesiewamy, stopniowo wlewamy piwo, dokładnie łączymy z mąką. Rybę obtaczamy w mące, następnie zanurzamy w cieście i kładziemy na rozgrzany olej. Smażymy na rumiano.