Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna rybna propozycja na solidną dawkę kwasów omega w chrupiącej panierce. Tym razem podałem na puree z batatów z dodatkiem tymianku i masła oraz pieczarkami duszonymi w śmietanie z dodatkiem parmezanu. Paluszki lizać. Arek Gie
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 24279
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9584
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2109
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4110
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 767
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 378
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 24279
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9584
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2109
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4110
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 767
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 378
Składniki
Z ryby usuwamy ości, dzielimy na mniejsze kawałki. Oprószamy solą i pieprzem. Mąkę i proszek przesiewamy, stopniowo wlewamy piwo, dokładnie łączymy z mąką. Rybę obtaczamy w mące, następnie zanurzamy w cieście i kładziemy na rozgrzany olej. Smażymy na rumiano.