Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na rybę. Ryba podana w tak oryginalny sposób nadaję się zarówno na piątkowy obiad, jak i na danie imprezowe. Polecam.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 49
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23965
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 454
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 274
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 49
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23965
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 454
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 274
Składniki
Rybę podziel na mniejsze kawałki. Skrop sokiem wyciśniętym z cytryny. Posól z każdej strony. Cebulę obierz z łupin i pokrój w drobną kostkę.
Masło rozpuść na patelni. Dodaje cebulę. Smaż do czasu aż się ładnie zeszkli.
Dodaj mąkę i curry. Dokładnie wymieszaj. Chwilę przesmaż.
Wlej bulion.
Dodaj starte na tarce jabłko.
Włóż rybę. Duś przez ok. 20 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem.