Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba w zupełnie innym wydaniu
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 62
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 10
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 243
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4073
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 62
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 10
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 243
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4073
Składniki
Ziemniaki ugotować. Filet rybny przyprawić, obtoczyć w mące i delikatnie podsmażyć na bardzo małej ilości tłuszczu, chodzi o to aby pozbyć się z ryby wody. Ziemniaki tłuczemy na puree z masłem i rozgniecionym czosnkiem, doprawiamy solą i pieprzem(możemy dodać kurkumę dla ładnego wyglądu) na koniec dodajemy posiekany koperek. Rybę układamy w wysmarowanym masłem naczyniu do zapiekania. Na rybie układamy warstwę puree. Na wierzch ścieramy ser (ilość wedle uznania).Zapiekamy w 180 stopniach przez około 20-25 minut. Porcja dla przynajmniej dwóch osób- całość dania 1014 Kcal jedna porcja 507 Kcal