Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnia moja aktywność dotycząca dań z rybami jest dość duża. Wykorzystuje do tego garnek do gotowania na parze. Zdrowo i dietetyczne, a przed świętami postanowiłam zastosować lekką dietę. Dzisiaj dorsz gotowany z fasolką szparagową i marchewką.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1717
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15099
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3214
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1717
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15099
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3214
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Składniki
Rybę rozmrażamy, kroimy na mniejsze porcje. Przyprawiamy sokiem z cytryny i przyprawą do ryb . Pozostawiamy na ok. 15 min. Do garnka na parze wkładamy rybę, fasolkę oczyszczona i pokrojoną w talarki marchewkę, pokrojone pora. wszystko gotujemy 20 min. Z marchewki i pora robię mus warzywny i dodaje do ryby. Można odrobinę posolić, ale to już kwestia smaku.