Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i naprawdę pyszne danie.
Fasolkę gotujemy około 3,4 minuty. Ryż gotujemy jak wskazane na opakowaniu. Na patelni rozgrzewamy olej. Dokładamy ryż, fasolkę. Posypujemy całość curry i imbirem, mieszamy i przesmażamy przez 3-4 minuty. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Na drugiej patelni rozgrzewamy olej, wbijamy jajka, oprószamy solą. Smażymy przez kilka minut, aż białko się zetnie. Potrawę przekładamy na talerze, na górze układamy jajka
Pomysł na wykorzystanie resztek ryżu- smażony ryż z grzybami leśnymi i jajkie...
Odsłon: 210
Sos teriyaki to jeden z najpopularniejszych japońskich sosów. Z jego pomocą n...
Odsłon: 8559
Smażony ryż po chińsku to ciekawe i bardzo smaczne danie dla amatorów orienta...
Odsłon: 3663
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 403
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 403
Składniki
Fasolkę gotujemy około 3,4 minuty. Ryż gotujemy jak wskazane na opakowaniu. Na patelni rozgrzewamy olej. Dokładamy ryż, fasolkę. Posypujemy całość curry i imbirem, mieszamy i przesmażamy przez 3-4 minuty. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Na drugiej patelni rozgrzewamy olej, wbijamy jajka, oprószamy solą. Smażymy przez kilka minut, aż białko się zetnie. Potrawę przekładamy na talerze, na górze układamy jajka
Przepisy Dania główne
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Dania główne
Krokiety z twarogiem, boczkiem i pieczarkami
Dania główne
Spanakopita, czyli grecka aromatyczna zapiekanka
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 92
Risotto ze szparagami
To kremowe i pożywne risotto ze szparagami stanowi doskonały samodzielny posi...
Odsłon: 115